Autor:

Vepřové maso na kari

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřové ramínko 600 g
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Vejce 2 ks
Voda 1 lžíce
Sádlo 80 g
Cibule 1 ks
Kari  
Zálivka
Bílé víno 1 dl
Sůl 1 špetka
Sojová omáčka 1/2 lžička
Cukr 1 kostka
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vykostěné vepřové maso nakrájíme na menší kostky, přidáme Solamyl, vejce, trochu vody promícháme a necháme krátce odležet.

Mezitím si připravíme zálivku - smícháme víno, sůl, sojovou omáčku, cukr a Solamyl.

Potom na rozehřátém sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, vložíme připravené maso a prudce je za stálého míchání osmahneme. Nakonec přidáme koření kari, zalijeme připravenou zálivkou a necháme přejít za stálého míchání varem. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso na kari

Komentáře

  1. Michal Bořek   08.01.2009 | 13:49 | reagovat |

    proč všude solemil? da se nahradit?

  2. Anonym   26.09.2007 | 17:54 | reagovat |

    hm... je to vyborny........... fakt

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web