Vepřové kotlety "rošťáci"

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • marináda 2 vejce,1lžička soli,0.5lžičky pepře,4 stroužky česneku,2 lžíce sojové om.1 lžíce krem.a plnot.hořči

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a namočíme do marinády alespoň do druhého dne. Marinádu připravíme smícháním všech přísad.
2
Pak je marinádou obalené, vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách usmažíme dozlatova.
3
Nakonec maso zbylou marinádou podlijeme, zředíme trochou vody a uvaříme tak výbornou omáčku. Podáváme s rýží nebo brambory.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.