Autor:

Vepřové kotlety "rošťáci"

Ingredience
Kotlety 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Marináda
2 vejce,1lžička soli,0.5lžičky pepře,4 stroužky česneku,2 lžíce sojové om.1 lžíce krem.a plnot.hořči
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a namočíme do marinády alespoň do druhého dne. Marinádu připravíme smícháním všech přísad. Pak je marinádou obalené, vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách usmažíme dozlatova. Nakonec maso zbylou marinádou podlijeme, zředíme trochou vody a uvaříme tak výbornou omáčku. Podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kotlety "rošťáci"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web