Autor:

Vanilkove rohlicky X.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 22 g
Citronový sirup 4 g
Máslo 15 g
Ořechy 8 g
Žloutek 1 ks
Vanilkový cukr  
Citronová kůra  
Cukr na obalování  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Vsechny prisady dame dohromady a udelame z nich hladke testo ktere nechame odlezet v chladnu nebo lednici 2 hodiny nebo do pristiho rana. Na druhy dem vypracujeme rohlicky v ruce nebo formickou a peceme v troube asi 7 minut 200°C. Hotove, jeste horke obalime v mletem cukru s vanilkovym cukrem, ktery jsme zamichali dovnitr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Babiččin třený beránek Babiččin třený beránek Články z

Komentáře k receptu: Vanilkove rohlicky X.

Komentáře

  1. Zdeněk   21.11.2011 | 20:01 | reagovat |

    Co to je za pitomost - 22 gramů mouky !!! 8-)

  2. recepty73   09.04.2011 | 17:31 | reagovat |

    ...cukroví ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web