Autor:

Vaječný věnec

Snadné
Ingredience
Vejce 20 ks
Petrželová nať 1 hrst
Majonéza 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Formu ve tvaru věnce (může být i bábovková) důkladně vymažeme (průměr asi 24 cm). Postupně do něj vyklepneme opatrně vedle sebe 20 vajec. Formu zakryjeme alobalem a necháme asi 45 minut srážet ve vodní lázni v dobře vyhřáté troubě. Hotová vejce vyjmeme, necháme vychladnout a opatrně vyklopíme na větší talíř. Dáme dobře vychladit. Potom tence potřeme majonézou a posypeme sekanou natí.

Podáváme místo klasicky vařených vajec.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Vaječný věnec

Komentáře

  1. mama   05.04.2006 | 15:01 | reagovat |

    Fakt zajímavé jednoduché a originální

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web