Autor:

Vaječný věnec

Snadné
Ingredience
Vejce 20 ks
Petrželová nať 1 hrst
Majonéza 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Formu ve tvaru věnce (může být i bábovková) důkladně vymažeme (průměr asi 24 cm). Postupně do něj vyklepneme opatrně vedle sebe 20 vajec. Formu zakryjeme alobalem a necháme asi 45 minut srážet ve vodní lázni v dobře vyhřáté troubě. Hotová vejce vyjmeme, necháme vychladnout a opatrně vyklopíme na větší talíř. Dáme dobře vychladit. Potom tence potřeme majonézou a posypeme sekanou natí.

Podáváme místo klasicky vařených vajec.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Vaječný věnec

Komentáře

  1. mama   05.04.2006 | 15:01 | reagovat |

    Fakt zajímavé jednoduché a originální

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web