Autor:

Utopenci v hořčici

Střední
Ingredience
Buřty 6 ks
Cibule 2 ks
Hořčice 150 g
Kečup - jemný 75 g
Rostlinný olej 50 ml
Cukr  
Pepř mletý  
Sůl  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Buřty oloupeme, nařízneme, naplníme cibulí a naskládáme do sklenice, proložíme cibulí. Nálev: hořčici rozmícháme s několika lžícemi kečupu, cukrem, octem, solí, pepřem olejem, trochou vody. Zalijeme utopence a necháme 2 dny v lednici odležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Utopenci v hořčici

Komentáře

  1. Petr Kucín   02.10.2007 | 14:18 | reagovat |

    neodhad jsem množství nálevu, bylo málo, ale jinak dobrý

  2. Dana Křížová   18.06.2007 | 15:20 | reagovat |

    Opravdu velká dobrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udělali jsme si hned 2 sklenice a udělali jsme dobře!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web