Utopenci v hořčici

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks buřty
    • 2
      ks cibule
    • 150
      g hořčice
    • 75
      g kečup - jemný
    • 50
      ml rostlinný olej
    • cukr
    • pepř mletý
    • sůl
    • ocet
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Buřty oloupeme, nařízneme, naplníme cibulí a naskládáme do sklenice, proložíme cibulí. Nálev: hořčici rozmícháme s několika lžícemi kečupu, cukrem, octem, solí, pepřem olejem, trochou vody. Zalijeme utopence a necháme 2 dny v lednici odležet.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Petr Kucín
    Petr Kucín |

    2. 10. 2007 14:18

    neodhad jsem množství nálevu, bylo málo, ale jinak dobrý

  • Dana Křížová
    Dana Křížová |

    18. 6. 2007 15:20

    Opravdu velká dobrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udělali jsme si hned 2 sklenice a udělali jsme dobře!