Autor:

Utopenci v hořčici

Střední
Ingredience
Buřty 6 ks
Cibule 2 ks
Hořčice 150 g
Kečup - jemný 75 g
Rostlinný olej 50 ml
Cukr  
Pepř mletý  
Sůl  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Buřty oloupeme, nařízneme, naplníme cibulí a naskládáme do sklenice, proložíme cibulí. Nálev: hořčici rozmícháme s několika lžícemi kečupu, cukrem, octem, solí, pepřem olejem, trochou vody. Zalijeme utopence a necháme 2 dny v lednici odležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Utopenci v hořčici

Komentáře

  1. Petr Kucín   02.10.2007 | 14:18 | reagovat |

    neodhad jsem množství nálevu, bylo málo, ale jinak dobrý

  2. Dana Křížová   18.06.2007 | 15:20 | reagovat |

    Opravdu velká dobrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udělali jsme si hned 2 sklenice a udělali jsme dobře!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web