Autor:

Utopenci v hořčici

Střední
Ingredience
Buřty 6 ks
Cibule 2 ks
Hořčice 150 g
Kečup - jemný 75 g
Rostlinný olej 50 ml
Cukr  
Pepř mletý  
Sůl  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Buřty oloupeme, nařízneme, naplníme cibulí a naskládáme do sklenice, proložíme cibulí. Nálev: hořčici rozmícháme s několika lžícemi kečupu, cukrem, octem, solí, pepřem olejem, trochou vody. Zalijeme utopence a necháme 2 dny v lednici odležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Utopenci v hořčici

Komentáře

  1. Petr Kucín   02.10.2007 | 14:18 | reagovat | závadný

    neodhad jsem množství nálevu, bylo málo, ale jinak dobrý

  2. Dana Křížová   18.06.2007 | 15:20 | reagovat | závadný

    Opravdu velká dobrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udělali jsme si hned 2 sklenice a udělali jsme dobře!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web