Autor:

Treska po švédsku

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Treska
možno použít jakoukoli rybu, možné i pangase
1 ks
Jablka
větší
1 ks
Sůl
podle chuti
 
Pepř mletý
podle chuti
 
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Tresku či jinou rybu na kapce olivového oleje osmažíme, osolíme, opepříme a pocitrónujeme. Poté přidáme nadrobno nakrájené jablko a dusíme doměkka. Podáváme s přílohou nebo s kouskem pečiva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Treska po švédsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web