Trampské fazole

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      ks klobása
    • 2
      ks paprika půlky červené, žluté a zelené
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks petržel
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička koření
    • 3
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky, postupně přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a klobásy, papriku nakrájenou na tenké nudličky. Po osmažení zalejeme fazolkami, chvíli podusíme. Do směsi dáme podle chuti kečup, česnek, osolíme a okořeníme. Nakonec přidáme nasekanou petržel.
2
Podáváme s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    26. 4. 2007 14:00

    Vařili jsme s dětmi na kroužku vaření, chutnalo nám. Děti posílají 1.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    2. 1. 2007 17:13

    Rychlý a určitě moooc dobrý recept, přidávám do oblíbených