Autor:

Tourainské škvarky

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 2 kg
Bílé víno 1 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a uložíme do kameninového hrnce. V chladničce necháme 24 hodin odpočinout. Poté maso zalijeme vínem a na mírném ohni necháme opražit. Občas promícháme. Když jsou škvarky akorát, vyjemme je ze sádla a necháme vychladnout. Sádlo si schováme, abychom v něm mohli připravit škvarky i příště, budou ještě chutnější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Tourainské škvarky

Komentáře

  1. Petr Stránský   08.12.2008 | 10:38 | reagovat | závadný

    Tak jsem to zkusil - rád jím nezdravě a chutně. Ale tohle opravdu nemá chybu. Zmizlo to během deseti minut. Už mám naložené další a pro jistotu ze 4 kil.

  2. Martina Veselá   19.11.2005 | 8:29 | reagovat | závadný

    Také dělám. A je to opravdu mňamka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web