Autor:

Tourainské škvarky

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 2 kg
Bílé víno 1 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a uložíme do kameninového hrnce. V chladničce necháme 24 hodin odpočinout. Poté maso zalijeme vínem a na mírném ohni necháme opražit. Občas promícháme. Když jsou škvarky akorát, vyjemme je ze sádla a necháme vychladnout. Sádlo si schováme, abychom v něm mohli připravit škvarky i příště, budou ještě chutnější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Tourainské škvarky

Komentáře

  1. Petr Stránský   08.12.2008 | 10:38 | reagovat |

    Tak jsem to zkusil - rád jím nezdravě a chutně. Ale tohle opravdu nemá chybu. Zmizlo to během deseti minut. Už mám naložené další a pro jistotu ze 4 kil.

  2. Martina Veselá   19.11.2005 | 8:29 | reagovat |

    Také dělám. A je to opravdu mňamka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web