Autor:

Tmavý chléb

Snadné
Ingredience
Voda 400 ml
Vločky
(pšeničné, ovesné)
50 g
Žitná chlebová mouka 100 g
Celozrnná pšeničná mouka 200 g
Pšeničná chlebová mouka
(mouky kupuji v Kauflandu)
300 g
Sůl 1 lžička
Jablečný ocet 1 lžíce
Olivový olej 1 lžíce
Anýz
pomnutý
1 špetka
Kmín
vrchovatá
1 lžíce
Droždí
čerstvé
1/3 ks
Cukr 1 špetka

Postup přípravy:

Vše dáme v uvedeném pořadí do pekárny, zapneme program základní chléb - po signálu můžeme přidat 2 lžíce slunečnice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Tmavý chléb

Komentáře

  1. Jana Sochová   10.09.2010 | 12:46 | reagovat | závadný

    Dobrý, poctivý chléb.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web