Autor:

Těstoviny s tuňákem, rajčaty, bazalkou a česnekem

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Rajčata 6 ks
Těstoviny 1 balení
Bazalka 1 snítka
Česnek 6 stroužek
Sůl 2 špetka
Pepř mletý 2 špetka
Tuňák - ve vlastní šťávě 2 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Do vroucí vody kápneme olej, mírně osolíme, vsypeme celé balení těstovin (nejlépe mašličky nebo špagety) a necháme vařit.
Rajčata nakrájíme na kostičky a osmažíme na olivovém nebo jiném oleji, po třech minutách podlijeme cca 2 dl horké vody a mírně povaříme. Česnek nakrájíme na plátky či rozmačkáme a přidáme k rajčatům, mírně podusíme zhruba 5 minut, poté přidáme bazalku (nejlépe čerstvou) necháme vařit 2-3 minuty.
Uvařené těstoviny zcedíme, propláchneme studnou vodou a necháme odkapat. Poté přidáme obě konzervy tuňáka a pořádně promícháme.
Rozvařená rajčata přidáme k těstovinám a můžeme podávat. Jsou skvělé teplé, ale i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s tuňákem, rajčaty, bazalkou a česnekem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web