Tagliatelle s lososem

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g nudle
    • 200
      g losos
    • 200
      g okurka salátová
    • 0,3
      l smetana ke šlehání
    • kopr
    • sůl
    • oregáno
    • bazalka
    • česnek nakrájený na tenko
    • 2
      lžička křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na malé kousky pokrájenou rybu a šlehačku povaříme asi 10 minut.
2
Přidáme koření, česnek a křen, dle chuti osolíme.
3
Nakonec přidáme na 5 mm nakrájené nudličky salátové okurky a povaříme dalších 5 min.
4
Na talíři přelijeme přes "al dente" uvařené nudle. K tomu chutná listový salát.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nina
    Nina |

    15. 10. 2006 12:17

    skoro takhle nejak bych to napsala, jenom hodne koreni ubiji chut ryby, stacil by jeden druh treba ten kopr. Ja kren nedavam a misto okurky mam rada cuketu. Pro zmenu jsou taky vyborne krevety ale ty bez kopru, spis cesnek:-) a nezapomenout na konec dopre posypat cestvym parmazanem!!