Autor:

Švýcarské zapečené kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
Mléko 1,5 dl
Vejce
Hladká mouka 1 lžička
Uzený sýr 100 g
Cibule
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách osmahneme. Vyjmeme je a dáme na teplo. Do zbytku oleje vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce ji osmahneme. Tuk i s cibulí vlijeme do pekáče na něj rozložíme opečené kotlety, mírně je podlijeme, dáme do horké trouby a pod vrchním dílem pekáče zapékáme. Po chvíli maso zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali vejce a mouku s trochou soli. Povrch posypeme nastrouhaným uzeným sýrem a pokrm ještě asi 20 minut zapékáme v hodně horké troubě.
Jako příloha jsou buď hranolky nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Švýcarské zapečené kotlety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web