Autor:

Svarba - hrách a kroupy

Střední
Ingredience
Hrách 250 g
Kroupy 250 g
Olej 1 lžička
Kmín 1 špetka
Škvarky
100-150
150 g
Cibule 1 ks
Uzeniny
párky, atd. nebo uzené maso
200 g

Postup přípravy:

Namočený hrách uvaříme, zvlášť vaříme kroupy s troškou kmína a soli a oleje - aby se nepřivařovaly. Na tuku a škvarcích osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, pak přidáme nakrájené párky nebo uzené maso. Vše potom promícháme s procezeným hrachem a kroupami. Pokud se nám zdá svarba příliš suchá, lze ji přimastit sádlem a znovu promíchat. Je moc dobrá se zelným salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1-
4.62 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 8x)

Komentáře k receptu: Svarba - hrách a kroupy

Komentáře

  1. JANA ŠKORNIKOVÁ   23.06.2010 | 14:30 | reagovat | závadný

    dobrý den chci se jen zeptat jestli neznáte nějaký dobrý recept k hrachovým luskům?dá se k tomu udělat omáčka?napište děkuji?

  2. Světlana   05.10.2006 | 22:42 | reagovat | závadný

    Jídlo, které daleko lépe chutná než zní recept. :-) A může klidně být i bez škvarků, jen potom chce výrazněji kořenit - dávám pepř, stroužek česneku, majoránku.

  3. Hana Rožníčková   05.10.2006 | 18:13 | reagovat | závadný

    Toto jídlo mám moc ráda, s uzeným masem nemá chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web