Autor:

Špenátový protlak

Snadné
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Cibule 1/2 ks
Hladká mouka 1 lžička
Špenátový protlak - mražený 1 ks
Voda 1/2 hrnek
Masox 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Smetana na vaření 1 kelímek

Postup přípravy:

Na másle si zpěníme cibulku. Přidáme hladkou mouku a uděláme zásmažku. Odstavíme.

Povolený špenát podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme. Přidáme masox, hotovou zásmažku a česnek a vaříme asi 5 minut. Osolíme, opepříme - dle chuti. Nakonec přidáme smetanu a ihned co přejde varem vypneme.

Špenát je hotov. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Špenátový protlak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web