Špenátový protlak

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce máslo
    • 0,5
      ks cibule
    • 1
      lžička hladká mouka
    • 1
      ks špenátový protlak - mražený
    • 0,5
      hrnek voda
    • 1
      ks masox
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kelímek smetana na vaření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle si zpěníme cibulku. Přidáme hladkou mouku a uděláme zásmažku. Odstavíme.
2
Povolený špenát podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme. Přidáme masox, hotovou zásmažku a česnek a vaříme asi 5 minut. Osolíme, opepříme - dle chuti. Nakonec přidáme smetanu a ihned co přejde varem vypneme.
3
Špenát je hotov. Dobrou chuť.
Zařazení:

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.