Autor:

Špenátový protlak

Snadné
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Cibule 1/2 ks
Hladká mouka 1 lžička
Špenátový protlak - mražený 1 ks
Voda 1/2 hrnek
Masox 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Smetana na vaření 1 kelímek

Postup přípravy:

Na másle si zpěníme cibulku. Přidáme hladkou mouku a uděláme zásmažku. Odstavíme.

Povolený špenát podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme. Přidáme masox, hotovou zásmažku a česnek a vaříme asi 5 minut. Osolíme, opepříme - dle chuti. Nakonec přidáme smetanu a ihned co přejde varem vypneme.

Špenát je hotov. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Špenátový protlak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web