Špagety s boloňskou zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks cibule
    • 2
      ks bobkový list
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      ks řapíkatý celer stonky
    • 1
      ks kedlubna malá
    • 0,3
      ks celer
    • 1
      ks pórek
    • 1
      plechovka rajský protlak malý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 800
      g rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžička oregáno
    • 1
      balení špagety
    • 150
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme nadrobno nakrájenou cibuli a bobkové listy, přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na malé kostky, pórek na kolečka. Chvíli podusíme, přidáme protlak a povaříme. Osolíme, ochutíme pepřem a špetkou cukru. Přidáme oloupaná a na kostky nakrájená rajčata a dusíme 15 min. Pokud je třeba, podléváme horkou vodou nebo zeleninovým vývarem. Potom okořeníme, přidáme utřený česnek a oregáno. Uvařené špagety podáváme se zeleninou a posypeme sýrem.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.