Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Virág

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso
    • 0,5
      kg hlíva ústřičná
    • 3
      ks cibule
    • 1
      ks smetana na vaření
    • polohrubá mouka
    • olej
    • voda
    • sůl
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěněníme cibulku, poté na ní dusíme osolené vepřové maso nakrájené na kostičky. Po čas dušení podléváme vodou.
2
Až maso změkne a vyvaří se veškerá voda, přidáme hlívu pokrájenou na tenké plátky. Opět dusíme, poté přidáme vodu a přivedeme k varu. Zahustíme moukou rozšlehanou ve smetaně.
3
Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Podáváme s těstovinami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.