Autor:

Smažené paličky z jáhlové kaše

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 10
Ingredience
Jáhly 500 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej
na smažení cibulky i paliček
 
Strouhanka
na obalení
 
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

1. Spaříme jáhly, aby nebyly hořké, dáme je vařit do vroucí osolené vody a občas promícháme, vaříme 10 minut.
2. Na oleji si osmažíme cibulku, kterou přidáme do jáhlové kaše. Vše necháme asi 30 minut vychladit.
3. Do kaše přidáme sůl, 1 vejce, mouku a zamícháme.
4. Vytvoříme paličky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova.

Paličky je vhodné podávat se zeleninovými saláty nebo jen tak se zakysanou smetanou, dají se jíst teplé i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Smažené paličky z jáhlové kaše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web