Autor:

Smažené paličky z jáhlové kaše

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 10
Ingredience
Jáhly 500 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej
na smažení cibulky i paliček
 
Strouhanka
na obalení
 
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

1. Spaříme jáhly, aby nebyly hořké, dáme je vařit do vroucí osolené vody a občas promícháme, vaříme 10 minut.
2. Na oleji si osmažíme cibulku, kterou přidáme do jáhlové kaše. Vše necháme asi 30 minut vychladit.
3. Do kaše přidáme sůl, 1 vejce, mouku a zamícháme.
4. Vytvoříme paličky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova.

Paličky je vhodné podávat se zeleninovými saláty nebo jen tak se zakysanou smetanou, dají se jíst teplé i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Smažené paličky z jáhlové kaše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web