Slepice po indiánsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
6
porce
neuvedeno
autor: Gábina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks slepičí maso celá slepice
    • 4
      ks cibule menší
    • 1
      ks česnek palička
    • 5
      ks hřebíček 4-5
    • 2
      lžíce kari
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      ks brambory střední syrová
    • 1
      špetka skořice
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibuli, pak přidáme koření a také necháme zpěnit. Slepici rozdělíme na porce a opečeme na směsi cibule a koření. Zalijeme vodou, osolíme a dusíme do měkka. Omáčku zahustíme strouhanou bramborou.
2
Jako příloha je dobrá rýže nebo knedlík.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.