Autor:

Slepice po indiánsku

Snadné
Porce: 6
Ingredience
Slepičí maso
celá slepice
1 ks
Cibule
menší
4 ks
Česnek
palička
1 ks
Hřebíček
4-5
5 ks
Kari 2 lžíce
Paprika - sladká 1 lžička
Brambory
střední syrová
1 ks
Skořice 1 špetka
Sůl 1 špetka
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji zpěníme cibuli, pak přidáme koření a také necháme zpěnit. Slepici rozdělíme na porce a opečeme na směsi cibule a koření. Zalijeme vodou, osolíme a dusíme do měkka. Omáčku zahustíme strouhanou bramborou.

Jako příloha je dobrá rýže nebo knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečená žebra s tymiánovou krustou Recept na víkend: Pečená žebra s tymiánovou krustou Články z

Komentáře k receptu: Slepice po indiánsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web