Autor:

Slepice po indiánsku

Snadné
Porce: 6
Ingredience
Slepičí maso
celá slepice
1 ks
Cibule
menší
4 ks
Česnek
palička
1 ks
Hřebíček
4-5
5 ks
Kari 2 lžíce
Paprika - sladká 1 lžička
Brambory
střední syrová
1 ks
Skořice 1 špetka
Sůl 1 špetka
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji zpěníme cibuli, pak přidáme koření a také necháme zpěnit. Slepici rozdělíme na porce a opečeme na směsi cibule a koření. Zalijeme vodou, osolíme a dusíme do měkka. Omáčku zahustíme strouhanou bramborou.

Jako příloha je dobrá rýže nebo knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Slepice po indiánsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web