Autor:

Sladké kuře z Lotyšska

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
porce
4 ks
Citron
dobře umytý
1 ks
Med 4 lžíce
Sůl  
Jablka
větší
2 ks
Cibule
větší
2 ks
Skořice
mletá
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit. Podáváme s vařenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Sladké kuře z Lotyšska

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web