Sladké kuře z Lotyšska

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: evitschka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso porce
    • 1
      ks citron dobře umytý
    • 4
      lžíce med
    • sůl
    • 2
      ks jablka větší
    • 2
      ks cibule větší
    • skořice mletá
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit. Podáváme s vařenou rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.