Autor:

Sladké kuře z Lotyšska

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
porce
4 ks
Citron
dobře umytý
1 ks
Med 4 lžíce
Sůl  
Jablka
větší
2 ks
Cibule
větší
2 ks
Skořice
mletá
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit. Podáváme s vařenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Sladké kuře z Lotyšska

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web