Škvarkové vdolečky k vínu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hladká mouka
    • 300
      g škvarky
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce hnědý rum
    • 40
      g droždí
    • 200
      ml mléko
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny zpracujeme v tužší těsto, necháme vykynout a pak vyválíme plát asi 0,5 cm silný. Vykrajujeme kolečka, na plechu potřeme rozšlehaným bílkem a na povrchu rádýlkem rozřízneme tři čárky. Pečeme v horké troubě dorůžova.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.