Autor:

Silvestrovský fazolový salát

Snadné
Ingredience
Kyselé ryby
nejlépe řezy ze sleďů bez kůže
300 g
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Nakládané kapie 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Fazole 250 g

Postup přípravy:

Fazole přes noc namočíme, druhý den uvaříme. Scedíme a přidáme ostatní ingredience, nakrájené na kousky. Ochutíme nálevem z ryb, solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Silvestrovský fazolový salát

Komentáře

  1. Zdena z JM   03.02.2011 | 8:17 | reagovat |

    Tento salát bych zařadila do "salátů", popř. do "luštěnin".Prosím o opravu množství fazolí.V původním receptu určitě nebylo 1/4 l fazolí.Děkuji.

  2. Airan   20.01.2006 | 12:00 | reagovat |

    Fazole muzeme na jakykoli spusob, dekuji za slibne vypadajici recept. Znam podobny s matesy, tohle bude urcite taky dobry!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web