Silvestrovský fazolový salát

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g kyselé ryby nejlépe řezy ze sleďů bez kůže
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks nakládané kapie
    • sůl
    • pepř mletý
    • 250
      g fazole

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole přes noc namočíme, druhý den uvaříme. Scedíme a přidáme ostatní ingredience, nakrájené na kousky. Ochutíme nálevem z ryb, solí a pepřem.

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    3. 2. 2011 08:17

    Tento salát bych zařadila do "salátů", popř. do "luštěnin".Prosím o opravu množství fazolí.V původním receptu určitě nebylo 1/4 l fazolí.Děkuji.

  • Airan
    Airan |

    20. 1. 2006 12:00

    Fazole muzeme na jakykoli spusob, dekuji za slibne vypadajici recept. Znam podobny s matesy, tohle bude urcite taky dobry!