Autor:

Sedlčanské vepřové kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Hermelín  
Sušené houby  hrst
Cibule  
Hořčice plnotučná  
Tatarská omáčka  
Kapie  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Dáme namazanou stranou dolů na olejem vymazaný plech. Kolem kotlet dáme houby (namočené přes noc - i s vodou), zasypeme nakrájenou cibulkou a dáme péct.

Až jsou kotlety téměř hotové, posypeme každou porci nahrubo nastrouhaným Hermelínem, pomažeme tatarkou a nazdobíme na proužky nakrájenou kapií a dáme zapéct.

Podáváme s rýží, opékaným bramborem, hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Sedlčanské vepřové kotlety

Komentáře

  1. monak   17.08.2011 | 18:54 | reagovat |

    ***jdu na to :-P

  2. marketa T.   12.09.2005 | 13:06 | reagovat |

    Kotletky jsou výborné,kombinace hermelínu s tatarkou je delikatesa.Moc mě to chutnalo a především také příprava je velice jednoduchá.Doporučuji všem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web