Autor:

Sedlčanské vepřové kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Hermelín  
Sušené houby  hrst
Cibule  
Hořčice plnotučná  
Tatarská omáčka  
Kapie  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Dáme namazanou stranou dolů na olejem vymazaný plech. Kolem kotlet dáme houby (namočené přes noc - i s vodou), zasypeme nakrájenou cibulkou a dáme péct.

Až jsou kotlety téměř hotové, posypeme každou porci nahrubo nastrouhaným Hermelínem, pomažeme tatarkou a nazdobíme na proužky nakrájenou kapií a dáme zapéct.

Podáváme s rýží, opékaným bramborem, hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Sedlčanské vepřové kotlety

Komentáře

  1. monak   17.08.2011 | 18:54 | reagovat | závadný

    ***jdu na to :-P

  2. marketa T.   12.09.2005 | 13:06 | reagovat | závadný

    Kotletky jsou výborné,kombinace hermelínu s tatarkou je delikatesa.Moc mě to chutnalo a především také příprava je velice jednoduchá.Doporučuji všem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web