Sedlčanské vepřové kotlety

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • hermelín
    • sušené houby
    • cibule
    • hořčice plnotučná
    • tatarská omáčka
    • kapie
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Dáme namazanou stranou dolů na olejem vymazaný plech. Kolem kotlet dáme houby (namočené přes noc - i s vodou), zasypeme nakrájenou cibulkou a dáme péct.
2
Až jsou kotlety téměř hotové, posypeme každou porci nahrubo nastrouhaným Hermelínem, pomažeme tatarkou a nazdobíme na proužky nakrájenou kapií a dáme zapéct.
3
Podáváme s rýží, opékaným bramborem, hranolkami.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • monak
    monak |

    17. 8. 2011 18:54

    ***jdu na to :-P

  • marketa T.
    marketa T. |

    12. 9. 2005 13:06

    Kotletky jsou výborné,kombinace hermelínu s tatarkou je delikatesa.Moc mě to chutnalo a především také příprava je velice jednoduchá.Doporučuji všem.