Schované grilované klobásy

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks klobása
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • slanina
    • bylinky směs - petrželka a bazalka
    • cibule a rajčata nakrájená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozpálíme gril. Oloupeme a prolisujeme česnek, přidáme bylinky, olej, sůl a pepř. Klobásy podélně nařízneme, né však až do konce a potřeme vnitřní strany klobásy vzniklou bylinkovou směsí. Naplníme cibulí a rajčaty, strany přitiskneme a obalíme slaninou. Spíchneme jehlou nebo zabalíme do alobalu a pečeme na grilu cca 20 minut.
2
Hotové přelejeme buď kečupem nebo grilovací marinádou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • jezek
    jezek |

    8. 7. 2011 10:38

    vadilo by kdyby se to upeklo v troube? :-\

  • Anonym
    Anonym |

    3. 6. 2006 16:41

    Hmmm...ty klobasky vypadaji k nakousnuti:-) Balena jatirka a kureci maso ve slanine uz jsem delala, klobasky budou prijemnou zmenu :-)