Salcburský hot dog

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bratwurst
tenčí, světlé
4 ks
Kysané zelí 200 g
Cibule
velká
1 ks
Bageta
malé
4 ks
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Cibuli pokrájíme na tenká kolečka, na pánvi s trochou tuku osmahneme do zlatova a dáme stranou. Bratwursty společně s bagetkami opečeme na grilu. Bagetky podélně rozkrojíme do dvou třetin, vložíme do nich trochu zelí, opečený wurst a posypeme cibulkou. Můžeme použít kterýkoliv oblíbený dresink.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Salcburský hot dog

Komentáře

  1. Veronika Lindner   11.07.2009 | 18:40 | reagovat |

    Ja bylim v dolnim rakousku,tady se tomu rika bosna a misto dresinku se dava kecup a horcice a zasypava se to kari korenim.V Linzi jsem to zase treba jedla bez zeli.Existuje spousta variaci.Dobrou chut!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web