Autor:

Salámový švec

Střední
Ingredience
Měkký salám
Nebo párky nebo točený salám
 
Žloutek  
Kečup - jemný  
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Chilli  
Kari  
Paprika - sladká  
Hořčice plnotučná  
Ocet  
Olej  
Cibule
Kolečka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Každou porci připravíme zvlášť na talíř. Takže na každý talíř dáme doprostřed kupičku nadrobno nakrájeného salámu, v kupce lžící nebo rukou uděláme důlek a do něj dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na cibuli vyklepneme žloutek. Dokola na okraji talíře rozložíme osm koleček cibule - mám na mysli jednotlivé kroužky, a do každého kroužku dáme něco - lžičku kečupu, lžičku hořčice, čtvrt lžičky soli, půl lžičky pepře, chilli, mletého kmínu, kari a sladké papriky. Naservírujeme na stůl a každý strávník si sám všechno na talíři zamíchá a přidá si podle chuti pár kapek octa a olej.

Příloha: topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Salámový švec

Komentáře

  1. Mila Foglova   25.12.2007 | 17:49 | reagovat | závadný

    a jeste na Rubine byla vynikajici tocena zmrzlina :)

  2. Hana   25.11.2007 | 16:58 | reagovat | závadný

    Ahoj lidi, zdravín ze Žamberka. Rubín jako hospoda již dávno neexistuje, ale pamatuji si, že se tam jedlo dobře. Receptík musím vyzkoušet.

  3. Kamil Krybus   25.11.2007 | 15:13 | reagovat | závadný

    Miluško, Rubín byl pro nás důstojníky na cvičení něco jako hlavní stan a Švec to byla naše pravidelná strava. K tomu litřík červeného Kamenáče a na světě bylo hned růžovo. Krásné vzpomínky! Přeji Ti moc a moc štěstí za tou velkou louží.

  4. Mila Foglova   24.11.2007 | 2:12 | reagovat | závadný

    A jeste jedna pripominka, mohlo by se to i pomlet, ale ja to volim jako rychlou veceri a v te chvili je mi lino mlet, radeji nakrajim :)

  5. Mila Foglova   24.11.2007 | 2:11 | reagovat | závadný

    Svet je maly, ziju v USA a v Zamberku jsem studovala, a Rubin znam moc dobre, nevim zda ten recept mam prave odsud, ale delavam ho jiz dlouho ... dlouho, snad to radeji ani nebudu pocitat :)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web