Autor:

Rýžová kaše

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Rýže 1 hrnek
Mléko 2 hrnek
Voda 2 hrnek
Sůl  
Rozpuštěné máslo  
Kakao  
Moučkový cukr  
Skořice - mletá  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z rýže

Do papiňáku malý hrneček rýže, mléko, voda, špetku soli. 10 minut nechat posyčet, nechat 5 minut postát, otevřít a kvedlačkou rozmíchat, podle potřeby doředit mlékem.

Dáme na talíř, nahoru kousek másla, cukr, kakao nebo skořici, jak kdo má rád.

Jako příloha se hodí jakýkoli kompot.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Broskvová pochoutka Články z

Komentáře k receptu: Rýžová kaše

Komentáře

  1. mopetra   04.01.2014 | 18:16 | reagovat | závadný

    Naty pergl - ne, rýže se tam dává neuvařená

  2. mopetra   04.01.2014 | 18:15 | reagovat | závadný

    Výborné, rychlé, jednoduché. Píšu si do mého receptáře a budu vařit pravidelně. Děkuji za tento recept

  3. Berýšek   15.08.2012 | 15:37 | reagovat | závadný

    Skvělý nápad vařit rýži v papíňáku, jinak se s mlékem ráda připaluje. Zkusím, díky :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web