Rýžová kaše

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
20 minut
3
porce
neuvedeno
autor: chvajda

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek rýže
    • 2
      hrnek mléko
    • 2
      hrnek voda
    • sůl
    • rozpuštěné máslo
    • kakao
    • moučkový cukr
    • skořice - mletá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do papiňáku malý hrneček rýže, mléko, voda, špetku soli. 10 minut nechat posyčet, nechat 5 minut postát, otevřít a kvedlačkou rozmíchat, podle potřeby doředit mlékem.
2
Dáme na talíř, nahoru kousek másla, cukr, kakao nebo skořici, jak kdo má rád.
3
Jako příloha se hodí jakýkoli kompot.
Zařazení: Pokrmy Sladké Z rýže
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • mopetra
    mopetra |

    4. 1. 2014 18:16

    Naty pergl - ne, rýže se tam dává neuvařená

  • mopetra
    mopetra |

    4. 1. 2014 18:15

    Výborné, rychlé, jednoduché. Píšu si do mého receptáře a budu vařit pravidelně. Děkuji za tento recept

  • naty pergl
    naty pergl |

    28. 2. 2013 15:55

    A tu rizi tam mame pridat uz uvarenou??

  • Berýšek
    Berýšek |

    15. 8. 2012 15:37

    Skvělý nápad vařit rýži v papíňáku, jinak se s mlékem ráda připaluje. Zkusím, díky :-)