Autor:

Rýžová kaše

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Rýže 1 hrnek
Mléko 2 hrnek
Voda 2 hrnek
Sůl  
Rozpuštěné máslo  
Kakao  
Moučkový cukr  
Skořice - mletá  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z rýže

Do papiňáku malý hrneček rýže, mléko, voda, špetku soli. 10 minut nechat posyčet, nechat 5 minut postát, otevřít a kvedlačkou rozmíchat, podle potřeby doředit mlékem.

Dáme na talíř, nahoru kousek másla, cukr, kakao nebo skořici, jak kdo má rád.

Jako příloha se hodí jakýkoli kompot.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Rýžová kaše

Komentáře

  1. mopetra   04.01.2014 | 18:16 | reagovat |

    Naty pergl - ne, rýže se tam dává neuvařená

  2. mopetra   04.01.2014 | 18:15 | reagovat |

    Výborné, rychlé, jednoduché. Píšu si do mého receptáře a budu vařit pravidelně. Děkuji za tento recept

  3. Berýšek   15.08.2012 | 15:37 | reagovat |

    Skvělý nápad vařit rýži v papíňáku, jinak se s mlékem ráda připaluje. Zkusím, díky :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web