Autor:

Rybí karbanátky

Střední
Ingredience
Žloutek 2 ks
Sůl  
Cibule 2 ks
Rybí file 1 kg
Strouhanka 2 hrst
Koření
(jako do karbanátků mimo česneku
 
Majoránka
trocha
 
Nálev
Voda 1 l
Ocet 3 dl
Bobkový list 2 ks
Hřebíček 3 ks
Nové koření
Worcestrová omáčka 8 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé umeleme, přidáme koření a veškeré přísady. Tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Vkládáme do nádoby a to střídavě 1 vrstva cibule 1 vrstva karbanátků. Vše zalijeme vychlazeným lákem. Zatížíme, aby byly karbanátky ponořené a uzavřeme. Necháme uležet 2 dny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Rybí karbanátky

Komentáře

  1. malenka   25.01.2013 | 10:28 | reagovat |

    no jasně, že se smaží, to je snad logické .. autor předpokládá u čtenářů základní kuchařské minimum v hlavě

  2. Petr   20.11.2011 | 19:57 | reagovat |

    No tak konečný produkt bych chtěl vidět....To skoro vypadá, že tady chce někdo někoho otrávit...

  3. Petule B.   11.03.2009 | 21:49 | reagovat |

    To ty karbanátky ukládáme do láku syrové? Nikde tu není uvedena tepelná úprava. Děkuji za upřesnění.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web