Rybí filé podle Mayi

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 1
      kelímek smetana na vaření
    • 1
      hrst bylinky kopr, pažitka, petržel
    • 1
      lžička zázvor
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička med
    • 1
      ks citron na pokapání ryb

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé pokapeme citronem, osolíme, posypeme zázvorem, pokapeme medem a vložíme do zapékací mísy. Do smetany rozmáčkneme tři stroužky česneku, nasypeme bylinky a zalejeme tím filé. Zapékáme tak dlouho, až smetana lehce zhoustne.
2
Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • frankovka *
    frankovka * |

    10. 1. 2010 17:58

    Výborné jídlo, pro nás nezvyklá chuťová kombinace, ale všichni jsme si pošmákli. Díky za inspiraci.:-)

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    12. 11. 2008 15:37

    právě jsem dojedla a moc dobré, příště zkusím smíchat všechny uvedené ingredience a jen tou směsí ryby polít, aby to bylo jednodušší, tak jsem zvědavá jaké to bude, taky bych klidně udělala dvojnásobnou dávku té omáčky, jedla jsem k tomu brambory a nakrájená rajčata, ale stejně to bylo sušší, dávám za jedna

  • Anonym
    Anonym |

    18. 7. 2007 11:03

    Včera jsme takto upravenou rybu doslova slupli na posezení.Skvělá kombinace, člověk by nevěřil - ryba a med.Doporučuji.Hodnotím 1.

  • Anonym
    Anonym |

    5. 7. 2007 14:26

    Místo bylinek jsem přidala koření Ryby od Vitany a bylo to naprosto úžasné. Nemohu hodnotit, protože nejsem registrovaná, ale jinak za 1+. Heidy