Autor:

Rybářský špíz

Střední
Ingredience
Kapr 4 plátek
Hladká mouka 2 lžíce
Citronová šťáva 2 lžíce
Cibule 2 ks
Anglická slanina 4 plátek
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Přílohy, Brambory, Rybí

Na špejle nebo špízy napichujeme střídavě kousky kapra velké asi jako na ražniči, dílky slaniny a cibule. Špízy osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme je chvíli odležet. Potom špízy lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Špíz můžeme opékat i v alobalu. Upečené špízy potřeme hořčicí nebo kečupem a podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, smaženými hranolky a se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Rybářský špíz

Komentáře

  1. kikinka251   15.04.2011 | 21:01 | reagovat |

    No tak jako sem to pripek ale lepsi

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web