Autor:

Rybářský špíz

Střední
Ingredience
Kapr 4 plátek
Hladká mouka 2 lžíce
Citronová šťáva 2 lžíce
Cibule 2 ks
Anglická slanina 4 plátek
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Přílohy, Brambory, Rybí

Na špejle nebo špízy napichujeme střídavě kousky kapra velké asi jako na ražniči, dílky slaniny a cibule. Špízy osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme je chvíli odležet. Potom špízy lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Špíz můžeme opékat i v alobalu. Upečené špízy potřeme hořčicí nebo kečupem a podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, smaženými hranolky a se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Rybářský špíz

Komentáře

  1. kikinka251   15.04.2011 | 21:01 | reagovat | závadný

    No tak jako sem to pripek ale lepsi

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web