Autor:

Růžová polévka

Střední
Ingredience
Brambory 5 ks
Paprika - sladká
2-3
3 lžíce
Bobkový list  
Pepř celý  
Mléko  
Hladká mouka  
Ocet
nebo šťáva z citronu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory oloupeme, pokrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na oleji. Přidáme mletou papriku, bobkový list, pepř, zalijeme vodou a necháme vařit, dokud brambory nezměknou. Na závěr zahustíme moukou rozmíchanou v mléku a ještě chvíli povaříme. Po odstavení z plotny můžeme dle chuti okyselit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Růžová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web