Autor:

rostbíf s bilinkama

Střední
Ingredience
Roastbeef 750 g
Česnek 1 stroužek
Celerová sůl  
Bazalka  
Petrželka  
Snítka tymiánu  
Pepř mletý  
Rozmarýn  
Olej 6 lžíce
Červené víno 125 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Česnek rozetřeme, smícháme s nasekanými bylinkami a pepřem, posypeme jím maso, přitlačíme a pokapeme olejem. Vložíme do pekáče tučným okrajem dolů, dáme do trouby (225°C) a často poléváme vínem. Šťáva se nesmí vypéci. Po 20 min. přikryjeme maso pergamenovým papírem, aby se bylinky nespálily. Pečeni osolíme, zabalíme do alobalu a utěrky, aby se zachovala teplota uvnitř. Připečenou šťávu uvolníme trochou vody, přecedíme a dochutíme. Podáváme s pečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: rostbíf s bilinkama

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web