rostbíf s bilinkama

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g roastbeef
    • 1
      stroužek česnek
    • celerová sůl
    • bazalka
    • petrželka
    • snítka tymiánu
    • pepř mletý
    • rozmarýn
    • 6
      lžíce olej
    • 125
      ml červené víno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek rozetřeme, smícháme s nasekanými bylinkami a pepřem, posypeme jím maso, přitlačíme a pokapeme olejem. Vložíme do pekáče tučným okrajem dolů, dáme do trouby (225°C) a často poléváme vínem. Šťáva se nesmí vypéci.
2
Po 20 min. přikryjeme maso pergamenovým papírem, aby se bylinky nespálily. Pečeni osolíme, zabalíme do alobalu a utěrky, aby se zachovala teplota uvnitř. Připečenou šťávu uvolníme trochou vody, přecedíme a dochutíme. Podáváme s pečenými brambory.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.