Autor:

Roláda z mletého masa II.

Obtížné
Masová směs
Mleté maso - hovězí 250 g
Mleté maso - vepřové 250 g
Mleté maso - telecí 250 g
Sůl  
Pepř mletý  
Strouhanka 1/2 hrnek
Vejce 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule
menší, nastrouhaná
1/4 ks
Piniové oříšky
nasekané
3 lžíce
Rozinky
nasekané
2 lžíce
Strouhaný parmazán 3 lžíce
Petrželka
zelená - nasekaná
2 lžíce
Náplň
Listový špenát
čerstvé
1 hrnek
Šunka 6 plátek
Tvrdý sýr
nejlépe provolone, ale i cihla je fajn
6 plátek
Olivový olej
na potření rolády
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Prvních 13 ingrediencí smíchat (nepřemíchat) plech vyložit pečícím papírem na něj rozprostřít masovou směs na sílu asi 1 1/2 cm, na to položit další kus pečícího papíru (případně jen plastickou fólii). Vzít další plech, položit na fólii a tlakem dolů vytvořit co nejrovnoměrnější placku.

Pak sundat fólii a celý plát plnit - nejprve špenát, pak šunku a nakonec plátky sýra. Pomocí spodního pečícího papíru smotávat do tvaru rolády (podobně jako štrůdl). Potřít olejem a péci přibližně 30 minut do zlatova. Krájet jako roládu.

Přílohu podle vašeho výběru. Je to výborné i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Roláda z mletého masa II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web