Autor:

Remuláda a la France

Střední
Ingredience
Majonéza
(Hellman´s)
300 g
Dijonská hořčice 1 lžíce
Citronová šťáva
Z 1/2 citrónu
 
Nakládané okurky
(Velké jako palec) jemně posekané
2 ks
Estragon
Sušeného či tarragonu (důležité pro chuť)
1 lžička
Petrželová nať
Posekané
1 lžička
Sůl 1/2 lžička
Pepř drcený 1/2 lžíce
Tabasco
Kapky

Postup přípravy:

V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než měsíc.

Výborné ke zbytkům studených ryb, jehněčího a hovězího z vánoc, dobré i jako podklad na sendviče místo másla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Remuláda a la France

Komentáře

  1. Pastis Petite   07.12.2006 | 14:04 | reagovat |

    Přesně tak, jak píše paní Jana z Kanady. Estragon (tarragon) právě chuťově odděluje tatarskou omáčku od remulády. Dobrou chuť!

  2. Jana z Kanady   06.12.2006 | 18:11 | reagovat |

    Tarragon je estragon.Tarragon je anglicky,mozna i francouzky,to presne nevim.

  3. Jaroslava Oumarová   06.12.2006 | 10:03 | reagovat |

    Takhle podobně dělám domácí tatarku, jen ještě nastavuju majonézu jogurtem a přidávám najemno nasekanou cibuli. Ten estragon zkusím příště, je to typické francouzské koření:-)) Mám dotaz: tarragon je něco podobného? Nikdy jsem to slovo neslyšela...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web