Autor:

Rajčatové lečo s uzeným sleděm

Snadné
Ingredience
Kapie 5 ks
Rajčata oloupaná
(můžou být konzervovaná)
250 g
Vejce 4 ks
Cibule 2 ks
Sleďě
-uzení(nebo makrela) 1-2 ks
 
Olej  
Bazalka  
Sůl
a pepř
 

Postup přípravy:

Papriku s cibulí orestujeme na trošce oleje, po chvíli přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme nasekanou bazalkou a krátce povaříme. Na závěr přidáme vykoštěné rybí maso rozebrané na kousky, prohřejeme a rozdělíme na talíře. Na trošce oleje si osolená vajíčka umícháme do sražení, pak je dáme na sleďové lečo. Podáváme ihned s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Rajčatové lečo s uzeným sleděm

Komentáře

  1. Jitka Lojková   19.07.2011 | 20:16 | reagovat |

    Ahoj všechny kuchařky domácí. Toto lečo je moc dobré. Samotné lečo není sice nic složitého ale toto doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web