Autor:

Pštrosí steak

Snadné
Ingredience
Pštrosí kýta 500 g
Olivový olej 5 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Provensálské bylinky 1 lžička
Paprika 1/2 lžička
Sojová omáčka 1/2 lžička
Kečup - jemný 1 lžíce
Zakysaná smetana 3 lžíce
Cibule
menší
1 ks
Kari 1/4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso se neklepe, pouze rozkrojí na vyšší steak, všechny ostatní přísady se smíchají a maso se jimi poleje. Nechte do druhého dne proležet a maso s misce obracejte. Pak se smaží zprudka jako hovězí maso. Minutková příloha.

Pštrosí maso je vynikající, chutná jako steak ze svíčkové, maso je křehké a šťavnaté a má skvělé nutriční hodnoty. Doporučuji vyzkoušet!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Pštrosí steak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web