Autor:

Pštrosí steak

Snadné
Ingredience
Pštrosí kýta 500 g
Olivový olej 5 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Provensálské bylinky 1 lžička
Paprika 1/2 lžička
Sojová omáčka 1/2 lžička
Kečup - jemný 1 lžíce
Zakysaná smetana 3 lžíce
Cibule
menší
1 ks
Kari 1/4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso se neklepe, pouze rozkrojí na vyšší steak, všechny ostatní přísady se smíchají a maso se jimi poleje. Nechte do druhého dne proležet a maso s misce obracejte. Pak se smaží zprudka jako hovězí maso. Minutková příloha.

Pštrosí maso je vynikající, chutná jako steak ze svíčkové, maso je křehké a šťavnaté a má skvělé nutriční hodnoty. Doporučuji vyzkoušet!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Pštrosí steak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web