Autor:

Přírodní vepřové s brusinkami

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Smetana  
Citronová šťáva  
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřové maso
medailonky
600 g
Brusinky 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Naklepané, osolené a opepřené medailonky obalíme lehce v hladké mouce a na oleji chvilku osmahneme (cca 2-3 min.) z obou stran, potom přiklopíme a zvolna dusíme (dle potřeby podlíváme). V kastrůlku si mezitím zpěníme cibuli, přidáme sušené brusinky, po chvilce podlejeme trochou vody, přidáme 1/4 kostky masoxu a chvilku dusíme.

Poté přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali 1 lžíci hladké mouky. Přidáme citronovou šťávu, pro ještě lepší chuť lžičku zavařených brusinek a dle chuti dosolíme. Když je omáčka hotová, přidáme na pánev k masu a necháme cca 2 min společně dusit, aby se nám chutě pěkně spojily. Jako příloha jsou nejlepší americké brambory na sucho pečené v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Přírodní vepřové s brusinkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web