Autor:

Přírodní vepřové s brusinkami

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Smetana  
Citronová šťáva  
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřové maso
medailonky
600 g
Brusinky 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Naklepané, osolené a opepřené medailonky obalíme lehce v hladké mouce a na oleji chvilku osmahneme (cca 2-3 min.) z obou stran, potom přiklopíme a zvolna dusíme (dle potřeby podlíváme). V kastrůlku si mezitím zpěníme cibuli, přidáme sušené brusinky, po chvilce podlejeme trochou vody, přidáme 1/4 kostky masoxu a chvilku dusíme.

Poté přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali 1 lžíci hladké mouky. Přidáme citronovou šťávu, pro ještě lepší chuť lžičku zavařených brusinek a dle chuti dosolíme. Když je omáčka hotová, přidáme na pánev k masu a necháme cca 2 min společně dusit, aby se nám chutě pěkně spojily. Jako příloha jsou nejlepší americké brambory na sucho pečené v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Přírodní vepřové s brusinkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web