Autor:

Pórkový koláč III.

Střední
Ingredience
Pórek
600-800
800 g
Šunka 200 g
Zakysaná smetana  
Vejce 2 ks
Kari  
Sůl  
Tvrdý sýr  
Listové těsto
nebo jakékoli těsto vhodné na pizzu
 

Postup přípravy:

Náplň: podusíme pórek do poloměkka s troškou soli, scedíme vodu, přidáme najemno nakrájený salám nebo šunku. Těsto rozprostřeme na plech a chvilku zapečeme v troubě na cca 160 °C, poté na něj poklademe pórek se šunkou, na to zakysanou smetanu smíchanou s vajíčkem a kari kořením a můžeme péct.

Při pečení propícháme vidličkou a ke konci posypeme strouhaným sýrem. Koláč je nejlepší vlažný, ale dá se jíst i studený a je opravdu výtečný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Pórkový koláč III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web