pomazánka z makrely - francouzská

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks uzená makrela
    • 250
      g máslo
    • 20
      g kapary
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžička francouzská hořčice
    • sůl
    • cibule kolečka na ozdobu
    • petrželová nať na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Makrelu pečlivě vykostíme a umeleme. Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme umletou makrelu, nadrobno nakrájenou cibuli, okurku a kapary.
2
Pomazánku osolíme, ochutíme francouzskou hořčicí a důkladně promícháme.
3
Namazaný chléb ozdobíme kolečky cibule a zelenou petrželkou. Podáváme nejlépe s tmavým chlebem.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.