Autor:

pomazánka z makrely - francouzská

Střední
Ingredience
Uzená makrela 1 ks
Máslo 250 g
Kapary 20 g
Nakládané okurky 1 ks
Francouzská hořčice 1 lžička
Sůl  
Cibule
kolečka na ozdobu
 
Petrželová nať
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Makrelu pečlivě vykostíme a umeleme. Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme umletou makrelu, nadrobno nakrájenou cibuli, okurku a kapary.

Pomazánku osolíme, ochutíme francouzskou hořčicí a důkladně promícháme.

Namazaný chléb ozdobíme kolečky cibule a zelenou petrželkou. Podáváme nejlépe s tmavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: pomazánka z makrely - francouzská

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web