Autor:

pomazánka z makrely - francouzská

Střední
Ingredience
Uzená makrela 1 ks
Máslo 250 g
Kapary 20 g
Nakládané okurky 1 ks
Francouzská hořčice 1 lžička
Sůl  
Cibule
kolečka na ozdobu
 
Petrželová nať
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Makrelu pečlivě vykostíme a umeleme. Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme umletou makrelu, nadrobno nakrájenou cibuli, okurku a kapary.

Pomazánku osolíme, ochutíme francouzskou hořčicí a důkladně promícháme.

Namazaný chléb ozdobíme kolečky cibule a zelenou petrželkou. Podáváme nejlépe s tmavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: pomazánka z makrely - francouzská

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web