Autor:

Polévka ZHB

Střední
Ingredience
Zelí
Menší hlávky zelí
1/2 ks
Cibule 2 ks
Brambory
4-6
6 ks
Houby 1 miska
Kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Hladká mouka 1 lžíce
Ocet  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do většího hrnce nakráníme cibuli a na oleji osmažíme, přidáme nakrájené zelí, barmbory a houby, zalijeme vodou, osolíme a okořeníme a vaříme doměkka. Přidáme masox a ve vodě rozmícháme hladkou mouku a nalijeme do polévky a ještě asi 15 minut povaříme. Nakonec dokořeníme a dle chuti přidáme ocet.

Je to fakt jednoduchá a výborná bašta pro hladové krky např. na dovolené, kde nemáte moc surovin na výběr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Polévka ZHB

Komentáře

  1. Věra z Dc   11.10.2007 | 9:26 | reagovat |

    Gábinko ano správně... tak jsem to myslela :-))

  2. Gábina H   11.10.2007 | 9:07 | reagovat |

    ZHB= zelí, houby, brambory?

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web