Autor:

Polévka ZHB

Střední
Ingredience
Zelí
Menší hlávky zelí
1/2 ks
Cibule 2 ks
Brambory
4-6
6 ks
Houby 1 miska
Kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Hladká mouka 1 lžíce
Ocet  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do většího hrnce nakráníme cibuli a na oleji osmažíme, přidáme nakrájené zelí, barmbory a houby, zalijeme vodou, osolíme a okořeníme a vaříme doměkka. Přidáme masox a ve vodě rozmícháme hladkou mouku a nalijeme do polévky a ještě asi 15 minut povaříme. Nakonec dokořeníme a dle chuti přidáme ocet.

Je to fakt jednoduchá a výborná bašta pro hladové krky např. na dovolené, kde nemáte moc surovin na výběr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Trhanec s jablky a rozinkami Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl I. Články z

Komentáře k receptu: Polévka ZHB

Komentáře

  1. Věra z Dc   11.10.2007 | 9:26 | reagovat |

    Gábinko ano správně... tak jsem to myslela :-))

  2. Gábina H   11.10.2007 | 9:07 | reagovat |

    ZHB= zelí, houby, brambory?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web