Autor:

Polévka - Krupnik

Střední
Ingredience
Cibule
Voda 1 l
Mrkev 1 ks
Kopr 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata
asi 4 ks - oloupaná a nakrájená
250 g
Celer
nadrobno nakrájený - mladý i s natí
2 lžíce
Petržel
na drobno nakrájená
1 lžíce
Fazole
1/4 hrnku - namočené
 
Krupky
1/4 hrnku nebo kroupy - namočené
 
Houby
namočené
1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rajčata, cibuli, celer i s natí, petržel, fazole, krupky, houby (nadrobno nasekané) vložíme do vody a vaříme cca hodinu téměř do měkka. Pak přidáme nakrájenou mrkev a kopr, podle chuti osolíme, opepříme a dovaříme ještě asi 20 minut.

Pokud je polévka příliš hustá, během vaření dolijeme trochou horké vody.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Polévka - Krupnik

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web