Autor:

Polévka - Krupnik

Střední
Ingredience
Cibule
Voda 1 l
Mrkev 1 ks
Kopr 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata
asi 4 ks - oloupaná a nakrájená
250 g
Celer
nadrobno nakrájený - mladý i s natí
2 lžíce
Petržel
na drobno nakrájená
1 lžíce
Fazole
1/4 hrnku - namočené
 
Krupky
1/4 hrnku nebo kroupy - namočené
 
Houby
namočené
1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rajčata, cibuli, celer i s natí, petržel, fazole, krupky, houby (nadrobno nasekané) vložíme do vody a vaříme cca hodinu téměř do měkka. Pak přidáme nakrájenou mrkev a kopr, podle chuti osolíme, opepříme a dovaříme ještě asi 20 minut.

Pokud je polévka příliš hustá, během vaření dolijeme trochou horké vody.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Polévka - Krupnik

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web