Autor:

Polévka bosenských lodníků

Snadné
Ingredience
Ryba 500 g
Sůl
Bobkový list 1 ks
Žampiony 100 g
Pórek
malý
1 ks
Cibule 1 ks
Paprika
červená a zelená
2 ks
Rajčata 3 ks
Mrkev 2 ks
Mletá paprika 1 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžička
Citronová šťáva
z
1 ks
Petrželka
zelená
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vykuchané a pečlivě omyté ryby nakrájíme na porce, zalijeme vodou a přidáme ostatní přísady. Vaříme do změknutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Polévka bosenských lodníků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web