Autor:

Polévka bosenských lodníků

Snadné
Ingredience
Ryba 500 g
Sůl
Bobkový list 1 ks
Žampiony 100 g
Pórek
malý
1 ks
Cibule 1 ks
Paprika
červená a zelená
2 ks
Rajčata 3 ks
Mrkev 2 ks
Mletá paprika 1 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžička
Citronová šťáva
z
1 ks
Petrželka
zelená
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vykuchané a pečlivě omyté ryby nakrájíme na porce, zalijeme vodou a přidáme ostatní přísady. Vaříme do změknutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Pikantní dýňová polévka Zimní detoxikační polévky Články z

Komentáře k receptu: Polévka bosenských lodníků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web