Autor:

Polévka bosenských lodníků

Snadné
Ingredience
Ryba 500 g
Sůl
Bobkový list 1 ks
Žampiony 100 g
Pórek
malý
1 ks
Cibule 1 ks
Paprika
červená a zelená
2 ks
Rajčata 3 ks
Mrkev 2 ks
Mletá paprika 1 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžička
Citronová šťáva
z
1 ks
Petrželka
zelená
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vykuchané a pečlivě omyté ryby nakrájíme na porce, zalijeme vodou a přidáme ostatní přísady. Vaříme do změknutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Polévka bosenských lodníků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web