Autor:

Pohrabáč

Ingredience
Hnědý cukr
Nerafinovaný
300 g
Vlašské ořechy  
Máslo 1 lžička
Bílé víno 1/2 l
Hnědý rum  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme vlašské ořechy a opečeme. Zalijeme bílým vínem a rumem. V peci rozpálíme doruda pohrabáč a směs s ním zamícháme. Podáváme horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Pohrabáč

Komentáře

  1. Hospodyňka   03.08.2007 | 12:30 | reagovat |

    Paní Evo, z parafinu se vyrábějí svíčky... A cukr je rafinovaný (bílý) a nebo nerafinovaný (hnědý)...

  2. Eva P.   03.08.2007 | 10:38 | reagovat |

    Nerafinovaného cukru??? Neměl by tam být neparafinovaného cukru??? Díky za vysvětlení...

  3. Karolina Kostkova   13.02.2007 | 20:10 | reagovat |

    Tak to je vážně vtipný :-))))))))))))).

  4. Kuchařka on-line   13.02.2007 | 17:41 | reagovat |

    Jejda, toho pohrabáče jsem si nevšimla :)) Snad nám to autorka objasní.

  5. jitka k   13.02.2007 | 17:14 | reagovat |

    Je to vloženo mezi moučníky. Tak to asi bude třeba ten pohrabáč...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web