Autor:

Pohrabáč

Ingredience
Hnědý cukr
Nerafinovaný
300 g
Vlašské ořechy  
Máslo 1 lžička
Bílé víno 1/2 l
Hnědý rum  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme vlašské ořechy a opečeme. Zalijeme bílým vínem a rumem. V peci rozpálíme doruda pohrabáč a směs s ním zamícháme. Podáváme horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Pohrabáč

Komentáře

  1. Hospodyňka   03.08.2007 | 12:30 | reagovat |

    Paní Evo, z parafinu se vyrábějí svíčky... A cukr je rafinovaný (bílý) a nebo nerafinovaný (hnědý)...

  2. Eva P.   03.08.2007 | 10:38 | reagovat |

    Nerafinovaného cukru??? Neměl by tam být neparafinovaného cukru??? Díky za vysvětlení...

  3. Karolina Kostkova   13.02.2007 | 20:10 | reagovat |

    Tak to je vážně vtipný :-))))))))))))).

  4. Kuchařka on-line   13.02.2007 | 17:41 | reagovat |

    Jejda, toho pohrabáče jsem si nevšimla :)) Snad nám to autorka objasní.

  5. jitka k   13.02.2007 | 17:14 | reagovat |

    Je to vloženo mezi moučníky. Tak to asi bude třeba ten pohrabáč...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web