Pohrabáč

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hnědý cukr Nerafinovaný
    • vlašské ořechy
    • 1
      lžička máslo
    • 0,5
      l bílé víno
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme vlašské ořechy a opečeme. Zalijeme bílým vínem a rumem. V peci rozpálíme doruda pohrabáč a směs s ním zamícháme. Podáváme horké.
Zařazení: Pokrmy Sladké

Komentáře k receptu

  • Hospodyňka
    Hospodyňka |

    3. 8. 2007 12:30

    Paní Evo, z parafinu se vyrábějí svíčky... A cukr je rafinovaný (bílý) a nebo nerafinovaný (hnědý)...

  • Eva P.
    Eva P. |

    3. 8. 2007 10:38

    Nerafinovaného cukru??? Neměl by tam být neparafinovaného cukru??? Díky za vysvětlení...

  • Karolina Kostkova
    Karolina Kostkova |

    13. 2. 2007 20:10

    Tak to je vážně vtipný :-))))))))))))).

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    13. 2. 2007 17:41

    Jejda, toho pohrabáče jsem si nevšimla :)) Snad nám to autorka objasní.

  • jitka k
    jitka k |

    13. 2. 2007 17:14

    Je to vloženo mezi moučníky. Tak to asi bude třeba ten pohrabáč...

  • Katka Maršálková
    Katka Maršálková |

    13. 2. 2007 16:13

    rozpálit pohrabáč???

  • Věra
    Věra |

    13. 2. 2007 15:05

    to je recept pro pekelníky... ?