Autor:

Podmáslová buchta

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 350 g
Cukr 300 g
Podmáslí 1/2 l
Vejce 1 ks
Jedlá soda 1 lžička
Kakao
dle libosti
2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Podmáslí, cukr a vajíčko ušleháme, přidáme kakao a olej. Znovu ušleháme a pomalu přidáme mouku a jedlou sodu. Nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme zhruba 35 minut. Zkusíme pomocí špejle. Upečenou buchtu můžeme nazdobit podle chuti.
Doporučuji péct ve vyšším plechu (lépe pekáči), po vychladnutí rozkrojíme a promažeme buď marmeládou nebo máslovým krémem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Podmáslová buchta

Komentáře

  1. Kajča   10.09.2012 | 16:08 | reagovat |

    Určitě se mi nepovede :'(

  2. jarukrej   08.07.2011 | 15:13 | reagovat |

    je opravdu výborná, děláme ji často, ale dlouho nevydrží, vždy se po ní jen zapráší <3

  3. Anička   05.03.2011 | 19:38 | reagovat |

    Dělám také s tím, že hned po vytažení z trouby poliju rozpuštěným máslem s cukrem a rumem (10 dkg másla, 10 dkg cukru) a nemá to chybu!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web