Plněný chleba II.

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Celozrnný chléb
čtvercový
1 ks
Olivový olej 3 lžíce
masové kolule
Mleté maso - míchané 1 kg
Cibule 1 ks
Paprika - sladká 1 špetka
Sůl 1 špetka
Pepř celý 1 špetka
Jarní cibulka 1 ks
Majoránka 1 lžíce
Kmín 1 lžička
Vejce 1 ks
Strouhanka 2 lžíce
zeleninová náplň
Červená paprika 1 ks
Paprika - bílá 1 ks
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř celý 1 špetka
Kmín 1 špetka
Uzené maso 200 g
Brambory
na nudlíčky
2 ks
Jarní cibulka 1 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Plněný chleba II.

Postup přípravy:

Masové koule:
Mleté maso smícháme s najemno nakrájenou jarní cibulkou, cibulí a kořením. Přidáme vejce a strouhanku a vyrobíme kuličky cca 2-3 cm veliké. Takto připravené koule osmahnene na pánvi a poté dáme dopéct na plech do trouby na cca 20 minut.

Zeleninová náplň:
Jarní cibulku, cibuli, uzené maso, bílou a červenou papriku nakrájíme na středně velké kostky. Osmahneme na pánvi, přidáme koření, uvaříme na nudličky nakrájené brambory, které po uvaření vmícháme do směsi.

Chleba rozřízneme v půli, vydlabeme vnitřek a ten ponecháme zatím bokem.
(Obě půlky lze pokapat olivovým olejem.)

Vyndáme plech s kolulemi, ty naskládáme do vydlabané spodní části chleba, přidáme výpek, zasypeme zeleninovou směsí a přiklopíme vrchní půlkou chleba.
To, co se nevejde do chleba, dáme na plech bokem, spolu s vydlabaným vnitřkem chleba (rovněž lze pokapat olivovým olejem).

Naplněný chléb dáme na cca 10-15 minut propéct na 150°C do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Plněný chleba II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web