Autor:

Plněné sojové řízečky

Snadné
Ingredience
Sojové maso
plátky
 
Hořčice plnotučná  
Uzené tofu  
Eidam sýr  
Strouhanka  
Vejce  
Hladká mouka  
Bylinky
řecké
 
Zeleninový vývar  
Česnek 4 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Sójové

Sojové plátky uvaříme ve vodě s bujónem a prolisovaným česnekem,(pokud vaříme víc jak 8 řízků, použijeme bujóny dva). Z vychladlých plátků lehce vymačkáme vodu a každý plátek rozkrojíme tak, aby vznikla kapsička (plátek nesmí být rozkrojen úplně, jinak by se špatně obaloval). Uzené tofu a eidam nakrájíme na menší kousky (plátky), každou kapsičku promázneme hořčicí, vložíme do ní plátek tofu a eidamu, posypeme trochou řeckých bylinek a pak obalujeme klasicky jako řízek .Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Plněné sojové řízečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web