Autor:

Pivní rizoto s párkem

Střední
Ingredience
Rýže 300 g
Párky 400 g
Pivo
Světlé
3 dl
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Zeleninový vývar 1/2 l
Petrželka 1 hrst
Rostlinný olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

V pánvi zpěníme na oleji pokrájenou cibuli, mrkev, česnek a 2 lžíce posekané petrželky. Vše mírně opepříme a osolíme. Chvilinku restujeme, pak vmícháme pokrájené párky, které necháme též osmahnout ze všech stran. Poté přidáme důkladně propranou rýži, promícháme, podlijeme pivem.

Když se pivo do rýže vstřebá, přidáme vařící vývar a pod pokličkou necháme na malém plameni dusit 15 - 20 minut. Dochutíme. Nakonec vše posypeme zbytkem sekané petrželky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pivní rizoto s párkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web