Autor:

Pivní rizoto s párkem

Střední
Ingredience
Rýže 300 g
Párky 400 g
Pivo
Světlé
3 dl
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Zeleninový vývar 1/2 l
Petrželka 1 hrst
Rostlinný olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

V pánvi zpěníme na oleji pokrájenou cibuli, mrkev, česnek a 2 lžíce posekané petrželky. Vše mírně opepříme a osolíme. Chvilinku restujeme, pak vmícháme pokrájené párky, které necháme též osmahnout ze všech stran. Poté přidáme důkladně propranou rýži, promícháme, podlijeme pivem.

Když se pivo do rýže vstřebá, přidáme vařící vývar a pod pokličkou necháme na malém plameni dusit 15 - 20 minut. Dochutíme. Nakonec vše posypeme zbytkem sekané petrželky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Pivní rizoto s párkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web