Autor:

Pivní rizoto s párkem

Střední
Ingredience
Rýže 300 g
Párky 400 g
Pivo
Světlé
3 dl
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Zeleninový vývar 1/2 l
Petrželka 1 hrst
Rostlinný olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

V pánvi zpěníme na oleji pokrájenou cibuli, mrkev, česnek a 2 lžíce posekané petrželky. Vše mírně opepříme a osolíme. Chvilinku restujeme, pak vmícháme pokrájené párky, které necháme též osmahnout ze všech stran. Poté přidáme důkladně propranou rýži, promícháme, podlijeme pivem.

Když se pivo do rýže vstřebá, přidáme vařící vývar a pod pokličkou necháme na malém plameni dusit 15 - 20 minut. Dochutíme. Nakonec vše posypeme zbytkem sekané petrželky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Pivní rizoto s párkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web