Pivní rizoto s párkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g rýže
    • 400
      g párky
    • 3
      dl pivo Světlé
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,5
      l zeleninový vývar
    • 1
      hrst petrželka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V pánvi zpěníme na oleji pokrájenou cibuli, mrkev, česnek a 2 lžíce posekané petrželky. Vše mírně opepříme a osolíme. Chvilinku restujeme, pak vmícháme pokrájené párky, které necháme též osmahnout ze všech stran. Poté přidáme důkladně propranou rýži, promícháme, podlijeme pivem.
2
Když se pivo do rýže vstřebá, přidáme vařící vývar a pod pokličkou necháme na malém plameni dusit 15 - 20 minut. Dochutíme. Nakonec vše posypeme zbytkem sekané petrželky.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.