Autor:

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Snadné
Ingredience
Škvarky 750 g
Zeleninové lečo 2 sklenice
Vejce
syrová
4 ks
Podravka 4 lžička
Česnek 2 stroužek
Feferonka 2 ks
Sůl  
Hořčice plnotučná
malá
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Lečo scedíme a necháme okapat, škvarky, lečo, česnek a feferonky pomeleme na masovém strojku, přidáme vejce, vegetu, hořčici a dobře promícháme. Pokud děláme pomazánku z plechovek musíme vyjmout párky!
Hotovou hmotu plníme do sklenic a zavařujeme při teplotě 85 °C asi 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Komentáře

  1. Vlasta   18.10.2011 | 12:30 | reagovat | závadný

    Opravdu moc dobré, právě dělám z dvojité dávky. Poprve jsem nevěděla, jak velké sklenice toho leča, tak jsem dala 1 malou a 1 velkou. Teď už dávám 2 velké (0,7 litru). Scezená tekutina bude dobrá do rajské omáčky nebo do guláše. Autorovi či autorce díky, po první várce se jenom zaprášilo.

  2. Jindra   17.03.2007 | 10:04 | reagovat | závadný

    Výborné, můžu doporučit a hlavně těm, kdo má domácí zásobu škvarků a neví co s nimi. Nejlepší pomazánka na tousty a topinky!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web