Autor:

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Snadné
Ingredience
Škvarky 750 g
Zeleninové lečo 2 sklenice
Vejce
syrová
4 ks
Podravka 4 lžička
Česnek 2 stroužek
Feferonka 2 ks
Sůl  
Hořčice plnotučná
malá
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Lečo scedíme a necháme okapat, škvarky, lečo, česnek a feferonky pomeleme na masovém strojku, přidáme vejce, vegetu, hořčici a dobře promícháme. Pokud děláme pomazánku z plechovek musíme vyjmout párky!
Hotovou hmotu plníme do sklenic a zavařujeme při teplotě 85 °C asi 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Komentáře

  1. Vlasta   18.10.2011 | 12:30 | reagovat |

    Opravdu moc dobré, právě dělám z dvojité dávky. Poprve jsem nevěděla, jak velké sklenice toho leča, tak jsem dala 1 malou a 1 velkou. Teď už dávám 2 velké (0,7 litru). Scezená tekutina bude dobrá do rajské omáčky nebo do guláše. Autorovi či autorce díky, po první várce se jenom zaprášilo.

  2. Jindra   17.03.2007 | 10:04 | reagovat |

    Výborné, můžu doporučit a hlavně těm, kdo má domácí zásobu škvarků a neví co s nimi. Nejlepší pomazánka na tousty a topinky!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web