Petry kapusta

Střední
Ingredience
Kapusta
Střední
 
Uzená žebra  
Uzený špek
(Slanina)
 
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Sádlo  
Hladká mouka  
Vegeta
(Masox)
 
Brambory
Může být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Dáme vařit uzená žebra v co nejméně vody. Na špeku a sádle osmažíme cibulku. Na výsmažené dáme nakrájenou kapustu a podlejeme vodou z vařeného uzeného (ne moc) a přidáme česnek. (Někdo dává syrové nakrájené brambory - rozumně a potom jíme s chlebem). Přidáme masox. Když ochutnáme můžeme dát ještě česnek a opepříme. Rozumně zahustíme světlou jíškou. Přidáme obrané uzené.

Podáváme s brambory nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Petry kapusta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web