Petry kapusta

Střední
Ingredience
Kapusta
Střední
 
Uzená žebra  
Uzený špek
(Slanina)
 
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Sádlo  
Hladká mouka  
Vegeta
(Masox)
 
Brambory
Může být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Dáme vařit uzená žebra v co nejméně vody. Na špeku a sádle osmažíme cibulku. Na výsmažené dáme nakrájenou kapustu a podlejeme vodou z vařeného uzeného (ne moc) a přidáme česnek. (Někdo dává syrové nakrájené brambory - rozumně a potom jíme s chlebem). Přidáme masox. Když ochutnáme můžeme dát ještě česnek a opepříme. Rozumně zahustíme světlou jíškou. Přidáme obrané uzené.

Podáváme s brambory nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Petry kapusta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web