Autor:

Patatos furno

Střední
Ingredience
Brambory  
Lilek  
Cuketa  
Cibule  
Mrkev  
Paprika  
Rajský protlak  
Sůl  
Pepř mletý  
Maso
jakékoliv (klobása, kuřecí, vepřové)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny

Brambory nakrájíme na čtvrtky, dáme do pekáče tak, aby zaplnily dno. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a maso na kostky, cibuli na kroužky. Osolíme, opepříme a přidáme protlak, který se vším promícháme v pekáči.

Dáme do trouby. Nepodléváme, stačí občas promíchat. Až je vše měkké, podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Patatos furno

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web