Autor:

Pánev pikant

Střední
Ingredience
Brambory 800 g
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 2 ks
Nakládané okurky 2 ks
Slanina 100 g
Hořčice 1 lžíce
Smetana 1 dl
Mleté maso 400 g
Posekané bylinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme do poloměkka. Cibuli, okurku a slaninu nakrájíme na malé kostičky. Slaninu dáme opéci na rozehřátý olej, přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme mleté maso, necháme zatáhnout a pak vidličkou roztrháme na malé kousky.

Opékáme další dvě minuty. přidáme brambory, osolíme, opepříme, můžeme dochutit kořením na mletá masa, rozkvedláme smetanu smíchanou s hořčicí a přimícháme do pánve. Zamícháme, posypeme bylinkami a podáváme.Výborné jak teplé, tak studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Pánev pikant

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web